Recepty

Ovesná kaše: Recepty a tipy na báječnou snídani

19.06.2019

Začněte den chutnou a výživnou snídaní. Inspirujte se recepty a tipy na ovesnou kaši, díky které vám bude každý den začínat mnohem radostněji! Pokračovat ve čtení

Recepty na gril: Pochutnejte si zdravě a bez výčitek

12.06.2019

Grilovací sezóna je již v plném proudu. Inspirujte se recepty na masité, vegetariánské či veganské dobroty, které na grilování nesmí chybět! A nechybí ani chutné domácí dipy. Pohodlně se tak usaďte a načerpejte zdravou inspiraci. Pokračovat ve čtení

Tarhoňa: Středoevropská variace vaječných těstovin

05.06.2019

Tarhoňa se skvěle hodí jako příloha k masu či zelenině, dále se dá také využít na sladko, smíchaná s ovocem. Naučte se tarhoňu připravovat a zařaďte ji do svého jídelníčku prostřednictvím chutných receptů, které jsme si pro vás připravili. Pokračovat ve čtení

Sushi recepty: vyrobte si doma japonskou lahůdku

29.05.2019

Sushi je jeden z nejznámějších japonských pokrmů, který je i v naší společnosti dobře znám. A jak si připravit japonskou pochoutku jednoduše v pohodlí domova? Pohodlně se usaďte, poradíme vám! Pokračovat ve čtení

Quinoa recepty: dobroty, které si zamilujete

21.05.2019

Quinoa patří k takzvaným superpotravinám. Je chutná, plná živin a dá se využít v různých receptech. Inspirujte se a vyzkoušejte quinou na vlastní kůži! Pokračovat ve čtení

Gnocchi recepty 4x jinak - se špenátem i masem

08.05.2019

Gnocchi neodmyslitelně patří mezi typická italské jídla. Naučte se, jak si je jednoduše připravit jednoduše doma a podávat je hned v různých variacích. Pokračovat ve čtení

Jarní dorty: mrkvový dort, krtkův dort a další recepty

30.04.2019

Pečení dortů se dnes stává hobby mnoha ženy. A nejedna žena si také rozjíždí příležitostné podnikání třeba na rodičovské a příjemně si výrobou dortů přivydělává. Jak jste na tom vy? Kupujete raději hotové dorty, nebo se odvážně pouštíte do vlastní výroby? Inspirujte se našimi jarními recepty na dezerty ve zdravějším kabátku! Pokračovat ve čtení

Francouzské brambory: Recepty na rychlou večeři i slavností oběd

24.04.2019

Francouzské brambory jsou dobře známou pochoutkou a na jejich přípravu existuje velké množství receptů. Vybrali jsme několik různorodých z nich, pohodlně se usaďte a načerpejte novou inspiraci! Pokračovat ve čtení

Jaro v kuchyni: nejoblíbenější sezónní recepty

17.04.2019

V přírodě je jaro již v plném proudu a proto je čas dostat přírodu i do své kuchyně. Přinášíme vám několik tipů na chutné a jednoduché jarní recepty. Pokračovat ve čtení

Koprová omáčka: Pro masožrouty, vegetariány i vegany

10.04.2019

Koprová omáčka má své milovníky i odpůrce. Pokud patříte k první skupině, přečtěte si, jak si ji můžete připravit na několik způsobů. Přinášíme jak klasickou verzi, tak zdravou a moderní a na své si přijdou také vegetariáni s vegany! Pokračovat ve čtení

Zdravé recepty 4x jinak: aneb jak zůstat fit a pochutnat si

27.02.2019

Každý má někdy chuť dát si nějaké to jídlo z fast foodu a pořádně si zamlsat. Pokud vás někdy taková chuť propadne, vyzkoušejte tyto vylepšené zdravé recepty na známé nezdravé pochoutky. Pokračovat ve čtení

Batáty: 3 nejoblíbenější recepty ze sladkých brambor

22.02.2019

Batáty neboli sladké brambory se stávají stále více populární ingrediencí. Je to jak kvůli jejich výjimečné chuti, tak kvůli obsahu živin a příznivému vlivu na naše zdraví. Pokračovat ve čtení

Mák v hlavní roli: připravte si bábovku, makovec nebo závin

06.02.2019

Makové dobroty jsou především evropskou doménou. Mák se u nás pěstuje již několik staletí a stejně tak dlouho je využívám při pečení. Výborně chutná v kombinaci se švestkami nebo třešněmi. Tak, co si připravíte vy? Pokračovat ve čtení

Nakládaný hermelín: Naučte se ten nejlepší!

09.01.2019

Hermelín se po naložení, promění v lahodný sýr a báječnou pochoutku k pivu či vínu. Máte ho spojený převážně s restaurací nebo hospodou? Přesvědčíme vás, že si tuto chuťovku lehce zvládnete i v pohodlí domova. Pokračovat ve čtení

Tatarák: Jak připravit dokonalý tatarák pro masožravce i vegetariány?

27.12.2018

Tatarský biftek do Evropy přivezli, kočovní Tataři. Ti neměli čas na to, trávit hodiny vařením nad ohněm, a tak si vždycky z rána dali pod sedlo kus hovězího. To se během celodenní jízdy dobře rozklepalo a díky koňskému potu i jemně osolilo, večer tak mohli Tataři rovnou hodovat. A jak na klasický tatarák, nebo jeho vegetariánskou verzi? Poradíme vám! Pokračovat ve čtení

Získejte zdravý jídelníček na míru ZDARMA

  • Sestavený od nutriční poradkyně
  • Komplexní jídelníček pro vaší osobu
  • Recepty na 7 dní ZDARMA

Chci jídelníček ZDARMA

 
Chci jídelníček ZDARMA

2 719 671 doručených jídelníčků, za dvě minuty získáte váš!

Tip: Víte, že nejčastěji chtějí lidé zhubnout 10 kg?