Recepty

Rychlá, zdravá a jednoduchá jídla, která připravíte na jedné pánvi

13.02.2019

Máte chuť na něco speciálního, ale nechce se vám ztrácet čas se zdlouhavými a složitými recepty? Inspirujte se jednoduchými a rychlými recepty, na které vám navíc bude stačit jen jedna pánev! Pokračovat ve čtení

Mák v hlavní roli: připravte si bábovku, makovec nebo závin

06.02.2019

Makové dobroty jsou především evropskou doménou. Mák se u nás pěstuje již několik staletí a stejně tak dlouho je využívám při pečení. Výborně chutná v kombinaci se švestkami nebo třešněmi. Tak, co si připravíte vy? Pokračovat ve čtení

Nakládaný hermelín: Naučte se ten nejlepší!

09.01.2019

Hermelín se po naložení, promění v lahodný sýr a báječnou pochoutku k pivu či vínu. Máte ho spojený převážně s restaurací nebo hospodou? Přesvědčíme vás, že si tuto chuťovku lehce zvládnete i v pohodlí domova. Pokračovat ve čtení

Tatarák: Jak připravit dokonalý tatarák pro masožravce i vegetariány?

27.12.2018

Tatarský biftek do Evropy přivezli, kočovní Tataři. Ti neměli čas na to, trávit hodiny vařením nad ohněm, a tak si vždycky z rána dali pod sedlo kus hovězího. To se během celodenní jízdy dobře rozklepalo a díky koňskému potu i jemně osolilo, večer tak mohli Tataři rovnou hodovat. A jak na klasický tatarák, nebo jeho vegetariánskou verzi? Poradíme vám! Pokračovat ve čtení

Tortilly: 4 recepty na nejchutnější plněné tortilly

12.12.2018

Mexická kuchyně se stala v posledních letech jednou z nejoblíbenějších kuchyní po celém světě. Nebojte se a vyzkoušejte některý z receptů, které jsme pro vás připravili. Určitě mexické kuchyni podlehnete s námi! Pokračovat ve čtení

Ovocné knedlíky: Nejjednodušší a nejlepší recepty

28.11.2018

Kdybychom měli prázdniny u babičky popsat pomocí jídla, jistě by to u valné většiny byly právě ovocné knedlíky. A jestliže nechcete trávit celý den v kuchyni, jako naše drahé babičky, dnešní recepty budou přesně pro vás! :) Pokračovat ve čtení

Recepty z hub: Nejlepší houbové recepty, které češi milují

21.11.2018

Houby přinášejí chutné pokrmy se skvělou zemitou chutí. Ukážeme vám recepty na portobello, hlívu ústřičnou, hříbky a mnoho dalších. Najdete klasiku, jakou je krémová houbová polévka, vegetariánská dršťková polévka a nebo houbové risotto či houbové hamburgery. Pokračovat ve čtení

Omáčky: naučte se nejlepší omáčky, nejen k rýži nebo knedlíkům

14.11.2018

Omáčky jsou českou doménou a v našem jídelníčku se proto vyskytují poměrně často. Jak je ale připravit v trochu odlehčenější verzi, chutně a bez velké námahy? Vyzkoušejte následující recepty. Pokračovat ve čtení

Štrúdl: Jablečný, tvarohový, nebo na slano?

06.11.2018

Vůně pečených jablek, skořice a křehoučké těsto - to je zkrátka lahodný podzimní štrúdl! Snad se nenajde nikdo, kdo by tento moučník nemiloval. Navíc ho můžete jíst i na slaný způsob. Přesvědčte se sami, jaké možnosti štrúdl nabízí. Pokračovat ve čtení

Lilek: Nejlepší recepty

05.11.2018

Lilek neboli baklažán je zelenina známá svou výraznou temně fialovou barvou. Kromě pozitivního vlivu na naše zdraví se také pyšní skvělou využitelností v kuchyni. Podívejte se na ty nejlepší lilkové recepty. Pokračovat ve čtení

Rajská omáčka připravená 4x jinak

02.11.2018

Sladká rajská omáčka, která voní kořením, to je vzpomínka z dětství mnoha z nás. Rajskou omáčku totiž milují děti i dospělí. Kromě toho ji můžete uvařit hned na několik skvělých způsobů. Pokračovat ve čtení

Kulajda : Tradiční polévka, která zahřeje i zasytí

31.10.2018

Podzimní polévky vás zaručeně zahřejí v každém počasí. A co teprve taková kulajda? Polévka, která voní houbami, čerstvým koprem, je plná brambor, doplněná trochou kvalitní smetany a krásně v ní září právě rozkrojené ztracené vejce . Pokračovat ve čtení

Losos: Nejoblíbenější recepty, které zvládne každý

30.10.2018

Losos je lahodná ryba, která se v našich končinách těší opravdu velké oblibě. Není divu, když je losos tak snadno dostupný a zdravý a navíc vhodný k nejrůznějším úpravám v kuchyni. Pokračovat ve čtení

Kaki: nasládlá pochoutka plná vitamínů

29.10.2018

Kaki je sladké ovoce, které je plodem stromu tomel japonský. Někdy se mu také říká například korejské mango nebo čínská švestka. Toto lahodné ovoce vyniká svou sytou a zářivou oranžovou barvou a také blahodárným vlivem na naše zdraví. Pokračovat ve čtení

Do krabičky: rychlé svačiny nejen do školy

26.10.2018

Menší jídla a svačiny během dne jsou velmi důležité, a to platí dvojnásob u dětí. V případě školáků je rozhodně důležité dbát na pravidelný jídelníček a co může být lepšího a výživnějšího než domácí zdravá svačina do krabičky? Pokračovat ve čtení

Získejte zdravý jídelníček na míru ZDARMA

  • Sestavený od nutriční poradkyně
  • Komplexní jídelníček pro vaší osobu
  • Recepty na 7 dní ZDARMA

Chci jídelníček ZDARMA

 
Chci jídelníček ZDARMA

2 449 667 doručených jídelníčků, za dvě minuty získáte váš!

Tip: Víte, že nejčastěji chtějí lidé zhubnout 10 kg?