Recepty

Jaro v kuchyni: nejoblíbenější sezónní recepty

17.04.2019

V přírodě je jaro již v plném proudu a proto je čas dostat přírodu i do své kuchyně. Přinášíme vám několik tipů na chutné a jednoduché jarní recepty. Pokračovat ve čtení

Koprová omáčka: Pro masožrouty, vegetariány i vegany

10.04.2019

Koprová omáčka má své milovníky i odpůrce. Pokud patříte k první skupině, přečtěte si, jak si ji můžete připravit na několik způsobů. Přinášíme jak klasickou verzi, tak zdravou a moderní a na své si přijdou také vegetariáni s vegany! Pokračovat ve čtení

Zdravé recepty 4x jinak: aneb jak zůstat fit a pochutnat si

27.02.2019

Každý má někdy chuť dát si nějaké to jídlo z fast foodu a pořádně si zamlsat. Pokud vás někdy taková chuť propadne, vyzkoušejte tyto vylepšené zdravé recepty na známé nezdravé pochoutky. Pokračovat ve čtení

Batáty: 3 nejoblíbenější recepty ze sladkých brambor

22.02.2019

Batáty neboli sladké brambory se stávají stále více populární ingrediencí. Je to jak kvůli jejich výjimečné chuti, tak kvůli obsahu živin a příznivému vlivu na naše zdraví. Pokračovat ve čtení

Rychlá, zdravá a jednoduchá jídla, která připravíte na jedné pánvi

13.02.2019

Máte chuť na něco speciálního, ale nechce se vám ztrácet čas se zdlouhavými a složitými recepty? Inspirujte se jednoduchými a rychlými recepty, na které vám navíc bude stačit jen jedna pánev! Pokračovat ve čtení

Mák v hlavní roli: připravte si bábovku, makovec nebo závin

06.02.2019

Makové dobroty jsou především evropskou doménou. Mák se u nás pěstuje již několik staletí a stejně tak dlouho je využívám při pečení. Výborně chutná v kombinaci se švestkami nebo třešněmi. Tak, co si připravíte vy? Pokračovat ve čtení

Nakládaný hermelín: Naučte se ten nejlepší!

09.01.2019

Hermelín se po naložení, promění v lahodný sýr a báječnou pochoutku k pivu či vínu. Máte ho spojený převážně s restaurací nebo hospodou? Přesvědčíme vás, že si tuto chuťovku lehce zvládnete i v pohodlí domova. Pokračovat ve čtení

Tatarák: Jak připravit dokonalý tatarák pro masožravce i vegetariány?

27.12.2018

Tatarský biftek do Evropy přivezli, kočovní Tataři. Ti neměli čas na to, trávit hodiny vařením nad ohněm, a tak si vždycky z rána dali pod sedlo kus hovězího. To se během celodenní jízdy dobře rozklepalo a díky koňskému potu i jemně osolilo, večer tak mohli Tataři rovnou hodovat. A jak na klasický tatarák, nebo jeho vegetariánskou verzi? Poradíme vám! Pokračovat ve čtení

Tortilly: 4 recepty na nejchutnější plněné tortilly

12.12.2018

Mexická kuchyně se stala v posledních letech jednou z nejoblíbenějších kuchyní po celém světě. Nebojte se a vyzkoušejte některý z receptů, které jsme pro vás připravili. Určitě mexické kuchyni podlehnete s námi! Pokračovat ve čtení

Ovocné knedlíky: Nejjednodušší a nejlepší recepty

28.11.2018

Kdybychom měli prázdniny u babičky popsat pomocí jídla, jistě by to u valné většiny byly právě ovocné knedlíky. A jestliže nechcete trávit celý den v kuchyni, jako naše drahé babičky, dnešní recepty budou přesně pro vás! :) Pokračovat ve čtení

Recepty z hub: Nejlepší houbové recepty, které češi milují

21.11.2018

Houby přinášejí chutné pokrmy se skvělou zemitou chutí. Ukážeme vám recepty na portobello, hlívu ústřičnou, hříbky a mnoho dalších. Najdete klasiku, jakou je krémová houbová polévka, vegetariánská dršťková polévka a nebo houbové risotto či houbové hamburgery. Pokračovat ve čtení

Omáčky: naučte se nejlepší omáčky, nejen k rýži nebo knedlíkům

14.11.2018

Omáčky jsou českou doménou a v našem jídelníčku se proto vyskytují poměrně často. Jak je ale připravit v trochu odlehčenější verzi, chutně a bez velké námahy? Vyzkoušejte následující recepty. Pokračovat ve čtení

Štrúdl: Jablečný, tvarohový, nebo na slano?

06.11.2018

Vůně pečených jablek, skořice a křehoučké těsto - to je zkrátka lahodný podzimní štrúdl! Snad se nenajde nikdo, kdo by tento moučník nemiloval. Navíc ho můžete jíst i na slaný způsob. Přesvědčte se sami, jaké možnosti štrúdl nabízí. Pokračovat ve čtení

Lilek: Nejlepší recepty

05.11.2018

Lilek neboli baklažán je zelenina známá svou výraznou temně fialovou barvou. Kromě pozitivního vlivu na naše zdraví se také pyšní skvělou využitelností v kuchyni. Podívejte se na ty nejlepší lilkové recepty. Pokračovat ve čtení

Rajská omáčka připravená 4x jinak

02.11.2018

Sladká rajská omáčka, která voní kořením, to je vzpomínka z dětství mnoha z nás. Rajskou omáčku totiž milují děti i dospělí. Kromě toho ji můžete uvařit hned na několik skvělých způsobů. Pokračovat ve čtení

Získejte zdravý jídelníček na míru ZDARMA

  • Sestavený od nutriční poradkyně
  • Komplexní jídelníček pro vaší osobu
  • Recepty na 7 dní ZDARMA

Chci jídelníček ZDARMA

 
Chci jídelníček ZDARMA

2 606 054 doručených jídelníčků, za dvě minuty získáte váš!

Tip: Víte, že nejčastěji chtějí lidé zhubnout 10 kg?