Recepty

Moravský vrabec, šunkofleky i škubánky aneb poklady naší kuchyně

22.10.2018

Česká kuchyně je plná zajímavých tradičních receptů, které většina z nás zná a pravidelně si na nich pochutná. Pojďte se podívat na nestárnoucí klasiky, ovšem z trochu zdravější perspektivy. Pokračovat ve čtení

Chřest: Tipy na zpracování a lahodné recepty, které zvládne každý

18.10.2018

Chřest je často označován jako přírodní elixír mládí. Navíc je velmi chutný a oblíbený do nejrůznějších receptů. Mnozí se ale přípravy chřestu stále obávají. Podívejte se proto na druhy a zpracování chřestu a jednoduché chřestové recepty, které zvládne uvařit opravdu každý. Pokračovat ve čtení

Vajíčkový salát: Česká klasika nebo francouzská delikatesa?

16.10.2018

Vajíčkový salát patří mezi kuchařské stálice, a to zejména v období velikonoc. Existuje mnoho receptů a nejrůznějších variant od těch klasických, přes zdravější obdoby, až po vegetariánský recept. Inspirujte se a vyzkoušejte tyto nejpopulárnější recepty na vajíčkový salát v odlehčené podobě. Pokračovat ve čtení

Květák 5x jinak: Neodolatelné recepty našich maminek

15.10.2018

Květák je lahodnou zeleninou, která je využívána do mnoha tradičních receptů. Není divu, když je tak zdravý a obsahuje protirakovinné látky. Podívejte se na tradiční květákové recepty v novém a zdravém kabátě. Pokračovat ve čtení

Brownies 5x jinak

11.10.2018

Brownies je takzvaný polotekutý dezert čokoládové příchutě. Můžete si na něm pochutnat v plnohodnotné verzi nebo po zdravé úpravě. Co takhle cuketové, nebo řepové brownies? A vyzkoušeli jste už někdy brownies z červených fazolí? Fantazii se meze nekladou a chutnají opravdu výborně. Dobrou chuť. Pokračovat ve čtení

Do krabičky: rychlé obědy nejen do práce

09.10.2018

Každodenní pracovní shon mnohdy znamená to, že se v jídle zanedbáváme. Koupíme si oběd z fast foodu, nebo jsme nuceni objednat si jídlo z restaurace za přemrštěné ceny. Jak se tedy během pracovního dne stravovat zdravě, chutně a výživně? Zkuste jídlo do krabičky! Pokračovat ve čtení

Utopenci: Recepty na klasiku i specialitu pro vegetariány!

08.10.2018

Kdo by neznal špekáčky v kyselém nálevu? Tuto specialitu naleznete skoro v každé české hospůdce či restauraci. Jak vznikl recept na utopence, proč jsou tak oblíbené a jaké ingredience se v originálním receptu používají? Pokračovat ve čtení

Dýňová polévka 5x jinak: bez smetany, s chilli, i pro děti

05.10.2018

Sychravé podzimní počasí sice dokáže pořádně zkazit náladu, ale naštěstí je tu něco, co spolehlivě vykouzlí úsměv na tváři. Dýně! Sezóna dýní je v plném proudu, což znamená zejména konzumaci oblíbených dýňových polévek. Pojďte se i vy potěšit jejich nádhernou oranžovou barvou a skvělou chutí. Pokračovat ve čtení

Vegetariánský guláš: Recepty i triky na vynikající bezmasé guláše

03.10.2018

Už jste někdy ochutnali bramborový guláš s tempehem nebo veganský guláš z hlívy? To je pouze ochutnávka toho, co vše jsme pro vás připravili. Dozvíte se rozdíl mezi veganstvím a vegetariánstvím a seznámíte se např. s lahůdkovým droždím. S chutí do toho. Pokračovat ve čtení

Cuketová buchta: Slané i sladké potěšení

02.10.2018

Zbyly vám z letních měsíců ještě nějaké cukety? Plněná cuketa nebo grilovaná cuketa - také už vám to leze krkem? Vyzkoušejte cuketovou buchtu! Výhodou cukety je její neutrální chuť, takže ji můžete péct na sladko i na slano a to na nejrůznější způsoby. Nezahálejte a inspirujte  se s námi. Pokračovat ve čtení

Kuře na paprice: Poctivá klasika trochu jinak

01.10.2018

Recept na klasické kuře na paprice najdete skoro v každé kuchyni. Jedná se o hlavní chod podávaný již za éry našich babiček, přesto je stále populární. Doba jde kupředu a s ní i pokrok v gastronomii. Vyzkoušejte tradiční i netradiční recepty tohoto pokrmu. Pokračovat ve čtení

Perník 3x jinak: Skvělé recepty na plech i jako muffiny

28.09.2018

Perník je klasika, která se nikdy neomrzí. Pokud s pečením začínáte, vyzkoušejte hrníčkový perník na plech, pro odvážnější může být výzvou mrkvový perník s domácí polevou. Vše zdravé, vše chutné! Pokračovat ve čtení

Báječné recepty: Papriky, jak je neznáte

27.09.2018

Paprika dodává pokrmům nejen lahodnou chuť, ale i výraznou sytou barvu a příjemné aroma. Vyzkoušejte s námi zdravé plněné papriky, paprikovou polévku, salát nebo pomazánku z pečených paprik. Poradíme vám také, jak papriky pěstovat a na co si dát rozhodně pozor. Pokračovat ve čtení

Máte chuť na cheesecake? Připravte si ho jednoduše a zdravě v pohodlí domova

24.09.2018

Cheesecake patří k nejoblíbenějším dezertům současnosti. Můžete si ho připravit v pečené či nepečené verzi, s ovocem nebo čokoládou. Co takhle ale zdravý cheesecake, se kterým nebudete mít žádné výčitky svědomí? Pokračovat ve čtení

Lahodné jednohubky: 5 tipů, jak zazáříte před návštěvou

21.09.2018

Také jste zaznamenali, že vaše jednohubky z talíře nemizí a hosté nad nimi ohrnují nos? Je na čase být kreativní a pustit se do nových kombinací. Poradíme vám, jak zaujmout návštěvu a přitom si hlídat svou linii. Pokračovat ve čtení

Získejte zdravý jídelníček na míru ZDARMA

  • Sestavený od nutriční poradkyně
  • Komplexní jídelníček pro vaší osobu
  • Recepty na 7 dní ZDARMA

Chci jídelníček ZDARMA

Chci jídelníček ZDARMA

2 268 395 doručených jídelníčků, za dvě minuty získáte váš!

Tip: Víte, že nejčastěji chtějí lidé zhubnout 10 kg?