Bramborová polévka s vejcem a pažitkou

Doba přípravy: 30 min. | Vytvořil:

Bramborová polévka s vejcem a pažitkou

Bramborová polévka s vejcem a pažitkou

Brambory omyjeme, oloupeme, znovu omyjeme, nakrájíme na kostičky a vaříme v osolené vodě. Vejce uvaříme natvrdo, oloupeme a nakrájíme na kostky. Když jsou brambory měkké, vsypeme k nim kaši, dobře promícháme a povaříme. Na talíř vložíme pažitku a vejce, zalijeme polévkou. 

Ingredience - 2 porce

200 g Brambory bez slupky
2 kusy Vejce vařené na tvrdo
20 g Pažitka
2 špetky Sůl
2 špetky Pepř
20 g Majoránka
6 g Olej řepkový
40 g Pohanková kaše instantní

Další recepty


Chvilku strpení.
Už to pro vás vaříme.