Bramborová polévka s vejcem a pažitkou

Doba přípravy: 30 min. | Vytvořil:

Bramborová polévka s vejcem a pažitkou

Bramborová polévka s vejcem a pažitkou

Brambory omyjeme, oloupeme, znovu omyjeme, nakrájíme na kostičky a vaříme v osolené vodě. Vejce uvaříme natvrdo, oloupeme a nakrájíme na kostky. Když jsou brambory měkké, vsypeme k nim kaši, dobře promícháme a povaříme. Na talíř vložíme pažitku a vejce, zalijeme polévkou. 

Ingredience - 2 porce

200 g Brambory bez slupky
2 kusy Vejce vařené na tvrdo
2 hrstě Pažitka
2 špetky Sůl
2 špetky Pepř
4 špetky Majoránka
6 ml Olej řepkový
40 g Pohanková kaše instantní

Komentáře k receptu

Abyste mohli přidat komentáře, musíte se přihlásit. Pokud u nás ještě nemáte účet, zaregistrujte se


Další recepty


Chvilku strpení.
Už to pro vás vaříme.