Bramborový salát s tuňákem a fazolemi

Doba přípravy: 60 min. | Vytvořil:

Bramborový salát s tuňákem a fazolemi

Bramborový salát s tuňákem a fazolemi

Očištěné brambory nakrájejte na plátky a dejte vařit do vroucí, osolené vody na cca 10 minut, poté k nim přisypte fazolové lusky. Povařte ještě 5 minut a slijte. Připravte si dresing. Promíchejte s brambory a lusky. Přidejte kousky tuňáka, opět lehce promíchejte a navrch naskládejte rozpůlené olivy a vajíčka.

Na dresing:

1/2 polévkové lžíce zakysané smetany

1/2 polévkové lžíce balzamikového octa 

1/2 polévkové lžíce olivového oleje

olej z tuňáka

1 čajová lžička dijonské hořčice

sůl, pepř

Ingredience - 2 porce

300 g Brambory
20 kusů Olivy černé
2 kusy Vejce vařené na tvrdo
120 g Zelené fazolové lusky
120 g Tuňák v oleji

Komentáře k receptu

Abyste mohli přidat komentáře, musíte se přihlásit. Pokud u nás ještě nemáte účet, zaregistrujte se


Další recepty


Chvilku strpení.
Už to pro vás vaříme.