Brambory s kuřecím masem pečeným v alobalu

Doba přípravy: 30 min. | Vytvořil:

Brambory s kuřecím masem pečeným v alobalu

Brambory s kuřecím masem pečeným v alobalu

Připravíme si alobal na který kápneme kapku oleje. Brambory nakrájíme na kolečka, osolíme, opepříme a posypeme kmínem. Na brambory naskládáme na plátky nakrájené a ochucené kuřecí maso a na něho na kolečka nakrájenou cibuli. Vše zabalíme do alobalu a pečeme v předehřáté troubě na 200 °C po dobu 30 ti minut.  Po rozbalení alobalu navrch nasypeme trochu strouhaného sýra. 

Ingredience - 2 porce

2 kusy Cibule
320 g Brambory
60 g Sýr eidam 20% tuku
2 špetky Sůl
2 špetky Pepř
4 špetky Kmín
240 g Kuřecí maso pečené
8 ml Olej kokosový

Komentáře k receptu

Abyste mohli přidat komentáře, musíte se přihlásit. Pokud u nás ještě nemáte účet, zaregistrujte se


Další recepty


Chvilku strpení.
Už to pro vás vaříme.