Broskvová polévka

Doba přípravy: 30 min. | Vytvořil:

Broskvová polévka

Broskvová polévka

Broskve povařte ve vodě, aby změkly. Poté rozmixujte a nechte vychladit. Přidejte skořici (nebo jakékoli jiné koření, které máte rádi, třeba perníkové nebo nějakou směs do kaší atd...) , kysanou smetanu, citronovou šťávu, promíchejte.Ozdobte lístkem máty či jakékoli jiné bylinky (meduňka, tymián, květ sedmikrásky atd...)

Ingredience - 2 porce

4 kusy Broskev ( 145 g)
200 g Smetana zakysaná
10 g Skořice
20 g Citrónová šťáva čerstvá

Komentáře k receptu

Abyste mohli přidat komentáře, musíte se přihlásit. Pokud u nás ještě nemáte účet, zaregistrujte se


Další recepty


Chvilku strpení.
Už to pro vás vaříme.