Bruschetta s kozím sýrem

Doba přípravy: 15 min. | Vytvořil:

Bruschetta s kozím sýrem

Bruschetta s kozím sýrem

Kombinace kozí sýru, jahod a opečeného chleba je jednoduše kouzelná. Pokud hledáte předkrm nebo lehkou večeři, která vám zaručeně bude chutnat a kteriu ohromíte své přátelé, pak je bruschetta s jahodami a kozím sýrem sázka na jistotu.

 

Balsamikový ocet ohřejte na středním plameni. Vařte, dokud se objem nesníží na polovinu. Zhruba po 8 až 10 minutách odstraňte z plamene a nechte vychladnout.

 

Připravte si gril. Ogrilujte plátky chleba potřené olivovým olejem 3 minuty z každé strany. Pečivo vybírejte kvalitní - celozrnné.

 

Smíchejte jahody a tymián. Dále na opečený chleba rozložte kousky kozího sýra, osolte a opepřete.

Přidejte jahody a vše zalijte svařeným octem. 


 

Ingredience - 2 porce

2 ml Olej olivový
200 g Jahody lesní
2 g Tymián
2 špetky Sůl
2 špetky Pepř
2 krajíce Chléb celozrnný s dýňovými semínky (60g)
20 g Ocet balzamiko
100 g kozí camembert

Komentáře k receptu

Abyste mohli přidat komentáře, musíte se přihlásit. Pokud u nás ještě nemáte účet, zaregistrujte se


Další recepty


Chvilku strpení.
Už to pro vás vaříme.