Bulharská polévka s vejcem

Doba přípravy: 30 min. | Vytvořil:

Bulharská polévka s vejcem

Bulharská polévka s vejcem

Brambory oloupeme, myjeme a nakrájíme na kostky. Česnek oloupeme a nakrájíme na tenké plátky. Na rozpáleném oleji pečeme zeleninu na  lečo a česnek, zalijeme vodou, přidáme brambory, koření, osolíme a vaříme doměkka. Vejce uvaříme natvrdo, oloupeme a nakrájíme na kolečka., vložíme na talíř, zalijeme polévkou a posypeme pažitkou.   

Ingredience - 2 porce

2 stroužky Česnek
300 g Brambory bez slupky
2 kusy Vejce vařené na tvrdo
20 g Pažitka
2 špetky Sůl
2 špetky Pepř
4 špetky Koření paprika mletá
10 g Olej řepkový
300 g Směs zeleniny na lečo (rajče, paprika bílá, cibule)

Další recepty


Chvilku strpení.
Už to pro vás vaříme.