Cizrnová pánev

Doba přípravy: 30 min. | Vytvořil:

Cizrnová pánev

Cizrnová pánev

Cizrna je chutná luštěnina, kterou můžete znát i pod názvem "římský hrách". Je zdraví prospěšná a navíc neobsahuje lepek, takže je vhodná při bezlepkové dietě.

 

Na pánev si připravte olej, nasekanou cibulku, prolisovaný česnek a nastrouhaný zázvor, kmín a společně opečte cca 2 minuty.

 

Poté přidejte scezenou uvařenou cizrnu a sušená rajčata. Cizrnu můžete použít konzervovanou nebo si doma namočit suchou cirnu a uvařit. Společně povaříte cca 5 minut. Dochuťte solí, pepřem, citrónovou šťávou a přidejte čerstvý koriandr.

 

Dále si podle návodu na obalu uvařte quinou, nechte mírně vychladnout a podávajte s cizrnovou směsí na ledovém salátku.     

Ingredience - 2 porce

2 kusy Cibule
2 stroužky Česnek
6 ml Olej olivový
100 g Salát ledový
6 g Zázvor kořen čerstvý
2 špetky Sůl
2 špetky Pepř
2 špetky Kmín
10 g Citrónová šťáva čerstvá
200 g Cizrna ve slaném nálevu
400 g Rajčata v plechovce
2 hrstě Koriandr nať

Komentáře k receptu

Abyste mohli přidat komentáře, musíte se přihlásit. Pokud u nás ještě nemáte účet, zaregistrujte se


Další recepty


Chvilku strpení.
Už to pro vás vaříme.