Dušené kuře

Doba přípravy: 35 min. | Vytvořil:

Dušené kuře

Dušené kuře

Smíchejte vývar, bujon, víno a přivedete k varu, vložíte kuřecí maso. Vaříte asi 20 minut. Zeleninu nakrájejte na malé kousky a přidejte do hrnce. Poté společně povařte do změknutí zeleniny. 

Ingredience - 2 porce

80 g Mrkev
200 g Petržel kořen
80 g Brokolice
200 g Kuřecí maso
0.2 sklenic Víno bílé ( 2 dcl)
80 g Květák
80 g Pórek
20 g Petržel nať
24 g Bujón v kostce
300 ml Zeleninový vývar

Komentáře k receptu

Abyste mohli přidat komentáře, musíte se přihlásit. Pokud u nás ještě nemáte účet, zaregistrujte se


Další recepty


Chvilku strpení.
Už to pro vás vaříme.