Dýňový salát s hovězím masem

Doba přípravy: 45 min. | Vytvořil:

Dýňový salát s hovězím masem

Dýňový salát s hovězím masem

Předehřejeme troubu na 180°C. Polovinu vydlabané dýně dáme péct do trouby asi na 45 minut. Roštěnou nakrájíme na nudličky, osolíme a opepříme. Na pánvi rozehřejeme olej a opečeme na něm maso a pórek na nudličky, společně restujeme asi 5 minut. Ochutíme rozetřeným strouškem česneku, podlijeme vínem, vhodíme lístky rozmarýnu a dusíme dalších 5 minut. Dýni nakrájenou pomocí škrabky na brambory na plátky a ty na jiné pánvi opečeme dozlatova. Směs naaranžujeme do pečené misky z dýně.

Ingredience - 2 porce

2 stroužky Česnek
4 ml Olej olivový
600 g Dýně hokkaido (po tepelné úpravě)
80 g Pórek
2 špetky Sůl
2 špetky Pepř
100 ml Víno červené
2 g Rozmarýn
40 g Semínka dýňová
160 g Hovězí roštěná

Komentáře k receptu

Abyste mohli přidat komentáře, musíte se přihlásit. Pokud u nás ještě nemáte účet, zaregistrujte se


Další recepty


Chvilku strpení.
Už to pro vás vaříme.