Francouzský toast s ovocem

Doba přípravy: 15 min. | Vytvořil:

Francouzský toast s ovocem

Francouzský toast s ovocem

Mléko, vejce a skořici ušleháme v hlubokém talíři.  Chleba obalíme ve směsi, necháme ho nasáknout vajíčkem. Poté ho z obou stran opečeme na pánvi. Podáváme ozdobený ovocem, jogurtem, nebo arašídovým máslem. 

Ingredience - 2 porce

30 ml Mléko polotučné
200 g Jablko
2 kusy Vejce
4 krajíce Chléb celozrnný pšenično žitný (50g)
2 lžičky Med včelí (7 g)
16 g Skořice

Komentáře k receptu

Abyste mohli přidat komentáře, musíte se přihlásit. Pokud u nás ještě nemáte účet, zaregistrujte se


Další recepty


Chvilku strpení.
Už to pro vás vaříme.