Grilovaný halibut na pomerančích s jarní cibulkou

Doba přípravy: 30 min. | Vytvořil:

Grilovaný halibut na pomerančích s jarní cibulkou

Grilovaný halibut na pomerančích s jarní cibulkou

Nejprve si připravíme marinádu z olivového oleje, šťávy z pomeranče i limetky, medu, nasekané máty, soli a pepře. Filety v marinádě necháme v chladu alespoň půl hodiny odpočívat a po té jej dáme na rozpálený gril. Grilujeme asi 5 minut z každé strany. Během grilování potíráme rybu marinádou. Grilovaný filet zdobíme na talíři pomeranči a nakrájenou cibulkou. Podáváme s vícezrnným chlebem, brambory nebo zeleninou.    

Ingredience - 2 porce

6 ml Olej olivový
8 lžiček Med včelí (7 g)
2 kusy Cibule jarní
100 g Pomeranč
2 špetky Sůl
2 špetky Pepř
20 g Máta bylinka
100 ml Pomerančová šťáva čerstvá
20 ml Limetková šťáva čerstvá
200 g Halibut grónský filet

Další recepty


Chvilku strpení.
Už to pro vás vaříme.