Hovězí maso na divoko

Doba přípravy: 60 min. | Vytvořil:

Hovězí maso na divoko

Hovězí maso na divoko

Cibuli oloupeme a nakrájíme najemno. Maso nakrájíme na nudličky, ze všech stran opečeme na rozpáleném oleji, přidáme zeleninu. Ještě opečeme, podlijeme vodou, přidáme koření (jeden bobkový list a dvě kuličky jalovce, nové koření)a dusíme doměkka. Vyjmeme koření  a šťávu dochutíme brusinkami.  

Ingredience - 2 porce

2 kusy Cibule
160 g Hovězí zadní
2 špetky Sůl
2 špetky Pepř
2 g Citronová kůra čerstvá
10 ml Olej řepkový
500 g Směs kořenové zeleniny (mrkev, petržel, celer)
4 kusy Bobkový list
10 g Jalovec
2 lžičky Koření nové
20 g Brusinky zavařené

Komentáře k receptu

Abyste mohli přidat komentáře, musíte se přihlásit. Pokud u nás ještě nemáte účet, zaregistrujte se


Další recepty


Chvilku strpení.
Už to pro vás vaříme.