Hovězí maso s rýží

Doba přípravy: 60 min. | Vytvořil:

Hovězí maso s rýží

Hovězí maso s rýží

Hovězí maso omyjeme, naplátkujeme nebo nakrájíme na kostičky. osolíme, opepříme. Podlijeme vodou. Vložíme do tlakového hrnce a dusíme do změknutí. Podáváme s rýží. 

Výživové hodnoty odpovídají uvařené rýži. 100g syrové rýže se rovná 200g rýže vařené. Vždy si tedy odvažte polovinu množství než je v receptu uvedena. 

Ingredience - 2 porce

300 g Hovězí zadní
320 g Rýže vařená
2 špetky Sůl
2 sklenice Voda

Komentáře k receptu

Abyste mohli přidat komentáře, musíte se přihlásit. Pokud u nás ještě nemáte účet, zaregistrujte se


Další recepty


Chvilku strpení.
Už to pro vás vaříme.