Hovězí maso v pikantní omáčce s fazolemi

Doba přípravy: 40 min. | Vytvořil:

Hovězí maso v pikantní omáčce s fazolemi

Hovězí maso v pikantní omáčce s fazolemi

Na drobno nakrájenou cibuli orestujte po té přidejte papriku, mleté maso, rajčata a koření. Zalijte vodou a duste pod pokličkou cca 25 minut. Přisypte fazole a znovu 10 minut poduste. 

Výživové hodnoty odpovídají uvařené rýži. 100g syrové rýže se rovná 200g rýže vařené. Vždy si tedy odvažte polovinu množství než je v receptu uvedena. 

Ingredience - 2 porce

2 stroužky Česnek
2 ml Olej olivový
200 g Rajčata cherry
100 g Cibule
300 g Paprika červená
2 g Chilli paprička
2 špetky Sůl
2 špetky Pepř
2 g Kmín
2 špetky Koření paprika mletá
200 g Hovězí mleté
200 g Fazole červené konzervované
320 g Rýže celozrnná

Komentáře k receptu

Abyste mohli přidat komentáře, musíte se přihlásit. Pokud u nás ještě nemáte účet, zaregistrujte se


Další recepty


Chvilku strpení.
Už to pro vás vaříme.