Hovězí vývar

Doba přípravy: 90 min. | Vytvořil:

Hovězí vývar

Hovězí vývar

Hovězí hrudí nasekáme a zeleninu nakrájíme nahrubo. Cibuli a česnek neloupeme, česnek jen rozkrojíme nebo rozmáčkneme. Vše osmahneme na oleji, přidáme koření, zalijeme studenou vodou, přivedeme k varu, trochu osolíme, zmírníme příkon tepla a táhneme alespoň tři hodiny. Během vaření sbíráme vzniklou pěnu na povrchu. Vývar scedíme přes jemný cedník nebo plátýnko, dochutíme solí, popřípadě mletým pepřem, maso očistíme z kostí a nakrájíme. Podáváme s celestýnskými nudlemi a na skus vařenou zeleninou nebo vmícháme vejce či jakoukoliv jinou vložku (noky, nudle, játrová rýže, játrové knedlíčky atd.)

Ingredience - 2 porce

200 g Hovězí hrudní
100 g Mrkev
40 g Celer
40 g Petržel kořen
2 stroužky Česnek

Další recepty


Chvilku strpení.
Už to pro vás vaříme.