Jehněčí na houbách

Doba přípravy: 50 min. | Vytvořil:

Jehněčí na houbách

Jehněčí na houbách

Cibuli si nakrájíme nadrobno, poosmahneme jí na pánvi s minimem tuku. Poté na cibulce orestujeme na kostky nakrájené maso. Čerstvé houby nakrájíme na tenké plátky a přidáme k masu a cibuli, občas podléváme horkou vodou a dusíme do měkka. Zredukujeme vzniklou šťávu, dochutíme kořením, osolíme a prohřejeme. 

Ingredience - 2 porce

2 kusy Cibule
2 špetky Sůl
2 špetky Pepř
4 špetky Majoránka
200 g Houby čerstvé
200 g Jehněčí kotlety
10 ml Olej kokosový

Komentáře k receptu

Abyste mohli přidat komentáře, musíte se přihlásit. Pokud u nás ještě nemáte účet, zaregistrujte se


Další recepty


Chvilku strpení.
Už to pro vás vaříme.