Kedlubnový krém

Doba přípravy: 30 min. | Vytvořil:

Kedlubnový krém

Kedlubnový krém

Na másle orestujeme na kostičky nakrájenou kedlubnu a brambory. Zalijeme vývarem, přidáme muškátový oříšek, sůl, pepř a povaříme do změknutí. Přilijeme sojové mléko a vše rozmixujeme dohladka. Podáváme ozdobené jarní cibulkou , s chlebem namazaným lučinou a obloženým plátky ředkviček.  

Ingredience - 2 porce

10 g Máslo
200 ml Mléko polotučné
100 g Brambory
100 g Ředkvičky
4 kusy Cibule jarní
2 špetky Sůl
2 špetky Pepř
600 g Kedlubna bílá
30 g Lučina
2 g Muškátový oříšek mletý
400 ml Zeleninový vývar

Další recepty


Chvilku strpení.
Už to pro vás vaříme.