Knäckebrot s ricottou a jahodami

Doba přípravy: 15 min. | Vytvořil:

Knäckebrot s ricottou a jahodami

Knäckebrot s ricottou a jahodami

Ricottu smíchejte s nasekanou bazalkou a medem. Očištěné jahody nakrájejte na tenké plátky. Na chlebíček namažte vrstvu ricotty, poklaďte plátky jahod, přiklopte druhým kusem knäckebrotu a postup opakujte. 

Ingredience - 2 porce

10 hrstí Bazalka čerstvá
2 lžičky Med včelí (7 g)
300 g Jahody zahradní
240 g Sýr Ricotta
8 kusů Wasa bezlepkový a bezlaktozový Knäckerbrot

Komentáře k receptu

Abyste mohli přidat komentáře, musíte se přihlásit. Pokud u nás ještě nemáte účet, zaregistrujte se


Další recepty


Chvilku strpení.
Už to pro vás vaříme.