Krémová vichyssoise

Doba přípravy: 45 min. | Vytvořil:

Krémová vichyssoise

Krémová vichyssoise

Na másle opékejte pórek a cibuli asi pět minut dozlatova. Přidejte brambory, zalijte vývarem, osolte, opepřete a přiveďte k varu. Povařte asi 25 minut. Vše důkladně umixujte a dejte chladit do lednice. Před podáváním přidejte smetanu, osolte, opepřete a ozdobte pažitkou či petrželkou. 

Ingredience - 2 porce

20 g Máslo
240 g Brambory
2 kusy Cibule jarní
1 hrst Pažitka
1 kus Pórek
2 špetky Sůl
2 špetky Pepř
400 ml Zeleninový vývar
100 g Smetana na vaření 10%

Komentáře k receptu

Abyste mohli přidat komentáře, musíte se přihlásit. Pokud u nás ještě nemáte účet, zaregistrujte se


Další recepty


Chvilku strpení.
Už to pro vás vaříme.