Krůtí maso po indicku

Doba přípravy: 30 min. | Vytvořil:

Krůtí maso po indicku

Krůtí maso po indicku

Maso nakrájejte na tenké plátky, nebo rozdělte vidličkou na svazky vláken. Troubu předehřejte na nejvyšší stupně. Zeleninu nakrájejte na proužky. Maso rozložte na plech, poprašte kari kořením a zakápněte olejem. Přisypte zeleninu. Společně pečte asi 8 minut. Během pečení jednou promíchejte. Podávejte s celozrnným pita chlebem a zeleninovým salátem. 

Ingredience - 2 porce

4 ml Olej olivový
4 kusy Cibule jarní
120 g Paprika červená
120 g Paprika žlutá
230 g Maso krůtí restované
2 špetky Koření kari

Další recepty


Chvilku strpení.
Už to pro vás vaříme.