Krůtí maso v bylinkové marinádě

Doba přípravy: 30 min. | Vytvořil:

Krůtí maso v bylinkové marinádě

Krůtí maso v bylinkové marinádě

Jako první si připravíme marinádu z jogurtu, hořčice a bylinek. Krůtí prso si naklepeme aby bylo pěkně tenké a naložíme do marinády ( ideálně nechat přes noc, ale pokud na to nemáte prostor, postačí hodina). Maso můžeme restovat na nepřilnavé pánvi, nebo na grilu. Ideálně tak abychom nemuseli použít olej, pokud však budete olej potřebovat použijte olej kokosový. 

Ingredience - 2 porce

16 g Hořčice plnotučná
4 špetky Oregano drcené
4 g Tymián
300 g Maso krůtí restované
160 g Jogurt selský 3,5 % tuku
4 g Rozmarýn

Komentáře k receptu

Abyste mohli přidat komentáře, musíte se přihlásit. Pokud u nás ještě nemáte účet, zaregistrujte se


Další recepty


Chvilku strpení.
Už to pro vás vaříme.