Kuřecí maso s hráškovým pyré a mátou

Doba přípravy: 30 min. | Vytvořil:

Kuřecí maso s hráškovým pyré a mátou

Kuřecí maso s hráškovým pyré a mátou

Maso si obalíme do plátků šunky a dáme péct do předehřáté trouby na 180 ° C na dobu cca 20 minut . Hrášek vaříme po dobu 5 minut ve větším hrnci . Hrášek scedíme a mixujeme dohladka spolu s postupně dolévaným mlékem a nasekanou mátou .

Ingredience - 2 porce

240 g Hrášek čerstvý
200 ml Mléko polotučné
200 g Kuřecí prsa (restovaná)
2 špetky Sůl
2 špetky Pepř
40 g Máta bylinka
100 g Šunka nejvyšší jakosti 92% masa

Komentáře k receptu

Abyste mohli přidat komentáře, musíte se přihlásit. Pokud u nás ještě nemáte účet, zaregistrujte se


Další recepty


Chvilku strpení.
Už to pro vás vaříme.