Kuřecí řízek v jogurtové marinádě

Doba přípravy: 30 min. | Vytvořil:

Kuřecí řízek v jogurtové marinádě

Kuřecí řízek v jogurtové marinádě

Vajíčko, česnek a jogurt ušleháme do hladké směsi, osolíme, opepříme a vložíme do směsi maso a necháme uležet (ideálně den předem naložit a nechat v lednici přes noc) řízky opékáme na minimu oleje a velice zlehka, na malém plameni, aby se nám marináda nepřipálila. 

Ingredience - 2 porce

2 stroužky Česnek
2 kusy Vejce
2 špetky Sůl
2 špetky Pepř
100 g Jogurt selský 3,5 % tuku
10 ml Olej řepkový
2 špetky Koření provensálské
200 g Kuřecí maso pečené

Komentáře k receptu

Abyste mohli přidat komentáře, musíte se přihlásit. Pokud u nás ještě nemáte účet, zaregistrujte se


Další recepty


Chvilku strpení.
Už to pro vás vaříme.