Kuřecí vývar

Doba přípravy: 90 min. | Vytvořil:

Kuřecí vývar

Kuřecí vývar

Očistíme si kořenovou zeleninu-mrkev, petržel, celer. Do studené vody vložíme omytý kuřecí skelet a dáme vařit společně se zeleninou. Zelenina může být nakrájená na větší kousky, později je pokrájíte dle potřeby. Vodu osolíme a vaříme pod pokličkou 2 hodiny. Po uvaření zeleniny ji vyjmeme a dokrájíme na menší kousky, obereme maso ze skeletu. Dochutíme solí a pepřem, případně polévkovým kořením. Jedno porce je 250 ml.

Ingredience - 2 porce

40 g Mrkev
40 g Celer
200 g Petržel kořen
0.5 litrů Voda čistá
200 g Kuřecí maso
2 špetky Sůl
2 špetky Pepř

Komentáře k receptu

Abyste mohli přidat komentáře, musíte se přihlásit. Pokud u nás ještě nemáte účet, zaregistrujte se


Další recepty


Chvilku strpení.
Už to pro vás vaříme.