Losos s bylinkovým máslem

Doba přípravy: 30 min. | Vytvořil:

Losos s bylinkovým máslem

Losos s bylinkovým máslem

Delikátní, výživný, jednoduchý na přípravu – losos je fantastická ryba, z které snadno vykouzlíte rychlou večeři i slavnostní hostinu. Losos se stal jednou z nejoblíbenějších ryb, které u nás jíme. Žádné kosti, výborná chuť a jednoduchá úprava z něj dělají rybu, která opravdu stojí za to!

 

Rybu očistěte a dejte do pekáčku, pokapejte citronem, osolte a podlijte kapkou oleje. Během pečení rybu občas podlévejte.

 

Máslo nechte rozměknout, smíchejte s nasekanými bylinkami, citronovou šťávou a solí.

Na talíři dejte na rybu lžičku másla a nechte rozpustit. K rybě se perfektně hodí vařené brambory, zeleninová obloha nebo čerstvé žitné pečivo.

Ingredience - 2 porce

40 g Máslo
30 g Tymián
400 g Losos steak
2 špetky Sůl
30 g Petržel nať
20 g Citrónová šťáva čerstvá
8 ml Olej řepkový

Komentáře k receptu

Abyste mohli přidat komentáře, musíte se přihlásit. Pokud u nás ještě nemáte účet, zaregistrujte se


Další recepty


Chvilku strpení.
Už to pro vás vaříme.