Masové koule s chřestem

Doba přípravy: 30 min. | Vytvořil:

Masové koule s chřestem

Masové koule s chřestem

Mleté maso v míse ochutíme a pořádně promícháme. Vytvarujeme do tvaru kuliček asi o velikosti golfového míčku. Předehřejeme troubu na 180°C a masové koule pečeme na pečícím papíru zakápnuté řepkovým olejem po dobu 15-20 minut. Chřest povaříme ve vroucí osolené vodě cca 5-8 minut dle tloušťky chřestu.

Ingredience - 2 porce

250 g Chřest bílý
2 špetky Sůl
2 špetky Pepř
4 špetky Majoránka
4 špetky Koření kari
4 ml Olej řepkový
300 g Maso mleté hovězí a vepřové
2 špetky Koření provensálské

Komentáře k receptu

Abyste mohli přidat komentáře, musíte se přihlásit. Pokud u nás ještě nemáte účet, zaregistrujte se


Další recepty


Chvilku strpení.
Už to pro vás vaříme.