Polévka gaspacho

Doba přípravy: 20 min. | Vytvořil:

Polévka gaspacho

Polévka gaspacho

Rajčata umixujte spolu s bazalkou. Zbylou zeleninu umixujte zvlášť a až následně promíchejte s rajčaty, kořením a polévkovou lžicí oleje. Zakapejte citronovou šťávou dle chuti a ozdobte bazalkou či kousky okurky. 

Ingredience - 2 porce

2 stroužky Česnek
2 hrstě Bazalka čerstvá
30 ml Olej olivový extra panenský
2 kusy Cibule jarní
2 kusy Paprika bílá
2 kusy Okurka salátová
2 špetky Sůl
2 špetky Pepř
4 kusy Rajčata
30 g Citrónová šťáva čerstvá
2 kusy Celer řapíkatý

Komentáře k receptu

Abyste mohli přidat komentáře, musíte se přihlásit. Pokud u nás ještě nemáte účet, zaregistrujte se


Další recepty


Chvilku strpení.
Už to pro vás vaříme.