Pórek s mrkví a tymiánem

Doba přípravy: 15 min. | Vytvořil:

Pórek s mrkví a tymiánem

Pórek s mrkví a tymiánem

Pórek si očistíme, nakrájíme na půlkolečka. V cedníku důkladně propláchneme a necháme okapat. Mrkev si nastrouháme na hrubém struhadle. V pánvi si rozpálíme lžičku kokosového oleje (pokud máte nepřilnavou pánev olej použít nemusíte). Pórek  opékáme asi dvě minuty pak přidáme mrkev, tymián, trochu soli, pepře a další dvě minuty společně opékáme. Používáme jako přílohu k jakýmkoli druhům masa, rybám, nebo jako salát. 

Ingredience - 2 porce

2 kusy Mrkev
1 kus Pórek
6 g Tymián
2 špetky Sůl
2 špetky Pepř

Komentáře k receptu

Abyste mohli přidat komentáře, musíte se přihlásit. Pokud u nás ještě nemáte účet, zaregistrujte se


Další recepty


Chvilku strpení.
Už to pro vás vaříme.