Pstruh zapečený s rajčaty


Warning: A non-numeric value encountered in /data/web/virtuals/248079/virtual/www/wp-content/themes/pestry-jidelnicek/single.php on line 149

Ingredience na 1 porci

Cibule1 kus
Česnek1 stroužek
Brambory se slupkou100 g
Pstruh150 g
Pórek0.5 kusy
Sůl1 špetka
Pepř1 špetka
Petržel nať20 g
Rajčata v plechovce50 g
Olej řepkový1 ml

Na rozpálené pánvi si osmahneme najemno nakrájenou cibuli, přidáme na plátky nakrájený česnek a chvilku opékáme. Přilijeme osolená a opepřená rajčata a povaříme směs 5 minut. Přidáme na kolečka nakrájený pórek a petrželku a zase chvíli povaříme. Brambory uvaříme ve slupce a nakrájíme na plátky. Do vymazané zapékací mísy dáme vrstvu brambor, vrstvu filet ze pstruha, zase vrstvu brambor a nakonec nalijeme rajčatovou směs a zapékáme v troubě na 180°C po dobu 15ti minut.

Nutriční hodnoty

Celková energetická hodnota 424.131 Kj

Bílkoviny3.56 g
Sacharidy17.53 g
Sacharidy z cukrů6.1 g
Tuky1.66 g
Nasycené mastné kyseliny (z tuků)0.08 g
Trans mastné kyseliny (z tuků)0.11 g
Vláknina6.04 g
Vápník37.01 g

Alergeny

  • Ryby a výrobky z nich

Graf nutričních hodnot

© COPYRIGHT 2024 pestrý jídelníček. ALL RIGHTS RESERVED.