Rajčatovo-tuňákové těstoviny

Doba přípravy: 30 min. | Vytvořil:

Rajčatovo-tuňákové těstoviny

Rajčatovo-tuňákové těstoviny

Těstoviny si uvaříme podle návodu na obalu. Rajčata spaříme abychom je snadno oloupali. Oloupaná rajčata rozmačkáme v hrnci spolu s  tuňákem, provensálským kořením, solí a pepřem. Přidáme na kolečka nakrájené olivy a promícháme s uvařenými těstovinami. 

V receptu jsou uvedeny bezlepkové těstoviny, platí však pouze pro ty, kteří mají lepkovou intoleranci. Ostatní použijte těstoviny celozrnné.  

Ingredience - 2 porce

8 kusů Olivy zelené
200 g Tuňák ve vlastní šťávě
2 špetky Sůl
2 špetky Pepř
4 kusy Rajčata
160 g Špagety bezlepkové
2 špetky Koření provensálské

Komentáře k receptu

Abyste mohli přidat komentáře, musíte se přihlásit. Pokud u nás ještě nemáte účet, zaregistrujte se


Další recepty


Chvilku strpení.
Už to pro vás vaříme.