Raw špagety bolognese

Doba přípravy: 30 min. | Vytvořil:

Raw špagety bolognese

Raw špagety bolognese

RAW food vychází z myšlenky, kdy tepelně upravená strava výrazně ztrácí své výživové hodnoty. Při překročení teploty cca 42° dochází v potravinách k ničení živin a důležitých enzymů

 

Základní myšlenka RAW je konzumovat přirozené potraviny, v kombinacích vhodných pro naše tělo a nejlépe tepelně neupravené.

 

Na špagetovém (spiralizér) struhadle nastrouhejte jednu menší cuketu. Zbylé ingredience rozmixujte a ohřejte v hrnci na max 40°C (kdo nechce mít jídlo ve variantě Raw může si ingredience opéci klasicky). Dochuťte kořením a česnekem.

 

Cuketové špagety podávejte zakápnuté olejem, s lístky čertsvé bazalky.

Ingredience - 2 porce

2 stroužky Česnek
100 g Rajčata sušená
2 hrstě Bazalka čerstvá
10 ml Olej olivový
4 hrstě Rajčata cherry
1 kus Paprika červená
4 špetky Oregano drcené
2 kusy Cuketa

Komentáře k receptu

Abyste mohli přidat komentáře, musíte se přihlásit. Pokud u nás ještě nemáte účet, zaregistrujte se


Další recepty


Chvilku strpení.
Už to pro vás vaříme.