Ředkvičková smaženice

Doba přípravy: 20 min. | Vytvořil:

Ředkvičková smaženice

Ředkvičková smaženice

Ředkvičky  si nakrájíte na půlky a následně na půlkolečka. Na rozpálené pánvi si orestujte nadrobno nakrájenou cibuli, přidejte ředkvičky a chvíli restujte tak aby ředkvičky změkly. Ochuťte solí, pepřem, kmínem a pažitkou. Přilijte ušlehaná vejce a opékejte dokud vejce nebude mít vámi oblíbenou konzistenci. 

Ingredience - 2 porce

1 kus Cibule
500 g Ředkvičky
4 kusy Vejce
1 hrst Pažitka
2 špetky Sůl
2 špetky Pepř
2 špetky Kmín
8 ml Olej řepkový

Komentáře k receptu

Abyste mohli přidat komentáře, musíte se přihlásit. Pokud u nás ještě nemáte účet, zaregistrujte se


Další recepty


Chvilku strpení.
Už to pro vás vaříme.