Špenát s hovězím masem a gnocchi

Doba přípravy: 60 min. | Vytvořil:

Špenát s hovězím masem a gnocchi

Špenát s hovězím masem a gnocchi

Hovězí maso si opláchneme a osolíme. Nakrájíme jej na menší kousky. Špenát si také opereme a necháme jej spařit na pánvičce s olivovým olejem a česnekem, solí a pepřem. Maso dáme péct do pekáčku, podlijeme vodou. Na 180°C  pečeme cca 45-60 min. Gnocchi vložíme do vroucí osolené vody a necháme je povařit, než vyplavou všechny napovrch. 

Ingredience - 2 porce

200 g Hovězí zadní
2 stroužky Česnek
4 ml Olej olivový
400 g Špenát čerstvý
300 g Gnocchi bramborové noky
2 špetky Sůl
2 špetky Pepř

Další recepty


Chvilku strpení.
Už to pro vás vaříme.