Středomořský tuňák

Doba přípravy: 30 min. | Vytvořil:

Středomořský tuňák

Středomořský tuňák

Tuňáka osolíme, pokapeme citronovou šťávou a necháme cca 10 minut v ledničce odležet. Zeleninu nakrájíme na menší kostky. Polovinu česneku nasekáme na jemno a druhou polovinu nakrájíme na tenké plátky. Na pánvi si osmahneme cibulku nakrájenou najemno, přidáme zeleninu, česnek nasekaný najemno, čili a koření a dusíme společně asi 10 minut. Na jiné pánvi si opečeme rybu, kterou nejprve osušíme a znovu okořeníme a pokapeme citronem. Také přidáme česnek na plátky. Rybu pečeme cca 2,5-3 minuty z každé strany. 

Ingredience - 2 porce

2 kusy Cibule
4 stroužky Česnek
2 hrstě Bazalka čerstvá
1 kus Paprika červená
1 kus Paprika žlutá
1 kus Paprika zelená
2 kusy Chilli paprička
2 špetky Sůl
2 špetky Pepř
2 kusy Rajčata
2 špetky Koření paprika mletá
20 g Citrónová šťáva čerstvá
6 ml Olej řepkový
250 g Tuňák pečený

Komentáře k receptu

Abyste mohli přidat komentáře, musíte se přihlásit. Pokud u nás ještě nemáte účet, zaregistrujte se


Další recepty


Chvilku strpení.
Už to pro vás vaříme.