Treska s kapustou

Doba přípravy: 35 min. | Vytvořil:

Treska s kapustou

Treska s kapustou

Také vás stále děstí představa kapustových karbanátků ze školní jídelny? Nebojte, naučíme vás kapustu efektivně využívat do jak teplých, tak studených salátů! Křehké listy kapusty představují vitaminovou bombu, přitom je stačí chvíli povařit či podusit.

 

Na oleji opečte cibuli pár minut, dokud cibule nezměkne. Přidejte česnek a míchejte další minutu. Poté přidejte uzenou papriku a pokrájené rajče, vlijte vývar, vsypte fazole a přiveďte směs k varu. Přidejte kapustu a vařte zhruba 4–5 minut. Nakonec dochuťte solí a pepřem.

Filety z ryby potřete olejem, osolte, opepřete a na rozpálené grilovací pánvi je opékejte z každé strany zhruba 3 minuty. Fazolovou směs s kapustou rozdělte do misek, navrch položte rybí filet a můžete podávat. 

 

Vyzkoušet můžete také další recepty z kapusty.

Ingredience - 2 porce

1 stroužek Česnek
2 ml Olej olivový
2 kusy Cibule červená
100 g Kapusta hlávková
300 g Treska pečená
2 špetky Sůl
1 kus Rajčata
2 špetky Koření paprika mletá
400 g Fazole červené konzervované
300 ml Zeleninový vývar

Komentáře k receptu

Abyste mohli přidat komentáře, musíte se přihlásit. Pokud u nás ještě nemáte účet, zaregistrujte se


Další recepty


Chvilku strpení.
Už to pro vás vaříme.