Treska v zelené omáčce

Doba přípravy: 30 min. | Vytvořil:

Treska v zelené omáčce

Treska v zelené omáčce

Pórek a česnek necháte zhnědnout na rozehřátém oleji a pak vmícháte mouku. Asi po minutě nalijte 0,4 l horké vody a vaříte, za častého míchání, až omáčka zhoustne. Přidáte všechny ostatní přísady kromě ryby a mírným varem táhnete 15 minut. Rybu dáte do pekáče nebo pečící mísy, přelijete omáčkou a dusíte doměkka.

 

Ingredience - 2 porce

2 stroužky Česnek
1 kus Pórek
400 g Treska pečená
2 špetky Sůl
2 špetky Pepř
40 g Petržel nať
8 ml Olej řepkový
22 g Mouka žitná
200 g Hrách zelený loupaný vařený

Komentáře k receptu

Abyste mohli přidat komentáře, musíte se přihlásit. Pokud u nás ještě nemáte účet, zaregistrujte se


Další recepty


Chvilku strpení.
Už to pro vás vaříme.