Tukožroutská polévka

Doba přípravy: 30 min. | Vytvořil:

Tukožroutská polévka

Tukožroutská polévka

Zeleninu si nakrájíme na kostičky a spolu s kostkou bujonu uvaříme doměkka. Polévku dochutíme pepřem, petřželkou nebo kari kořením. 

Ingredience - 2 porce

2 kusy Cibule
2 kusy Mrkev
2 kusy Paprika zelená
2 špetky Pepř
2 kusy Rajčata
20 g Petržel nať
6 g Bujón v kostce
2 špetky Koření kari
2 kusy Celer řapíkatý
80 g Zelí bílé

Komentáře k receptu

Abyste mohli přidat komentáře, musíte se přihlásit. Pokud u nás ještě nemáte účet, zaregistrujte se


Další recepty


Chvilku strpení.
Už to pro vás vaříme.