Tuňákový salát

Doba přípravy: 30 min. | Vytvořil:

Tuňákový salát

Tuňákový salát

Tuňáka vyjmeme z konzervy, nálev nebo olej slijeme, ale nepoužijeme. Cibuli očistíme a nakrájíme nadrobno. Mrkev oškrábeme, opláchneme, nastrouháme na nudličky a pokapeme citronovou šťávou, papriky opláchneme a nakrájíme na menší kousky, okurky rovněž nakrájíme na kolečka. Vajíčka uvaříme na tvrdo, oloupeme, nakrájíme na osminky a pažitku nasekáme nadrobno. Vše dáme do mísy a posypeme pepřem a zlehka promícháme. 

 

Ingredience - 2 porce

100 g Cibule
200 g Mrkev
4 kusy Vejce
2 kusy Okurka kyselá
10 g Pažitka
300 g Paprika červená
300 g Tuňák ve vlastní šťávě
2 špetky Pepř
10 g Citrónová šťáva čerstvá

Další recepty


Chvilku strpení.
Už to pro vás vaříme.