Tymiánovo-citrónová kuřecí prsa

Doba přípravy: 30 min. | Vytvořil:

Tymiánovo-citrónová kuřecí prsa

Tymiánovo-citrónová kuřecí prsa

Nejprve si připravíme marinádu. V mističce si smícháme citrónovou šťávu (1 a 1/2 polévkové lžíce) , prolisovaný česnek (půl stroužku), sůl, pepř a tymián (1/2 polévkové lžíce) . Vzniklou šťávu si nalijeme do sáčku, přidáme nakrájené kuřecí maso, lehce protřepeme a uložíme do chladničky než si připravíme zbytek. Rajčátka si nakrájíme na čtvrtky, šalotku nadrobno. Rozpálíme si pánev s kapkou kokosového oleje, nejprve osmahneme šalotku, přidáme druhou polovinu prolisovaného česneku a rajčátka. Přidáme na klečka nakrájenou cuketu, zbytek citronové šťávy (1/2 polévkové lžíce) a tymián (1/2 polévkové lžíce). Opékáme cca 3 minutky. Zeleninu vyndáme a na stejné pánvi orestujeme marinované maso. 

Ingredience - 2 porce

2 stroužky Česnek
2 hrstě Rajčata cherry
240 g Kuřecí prsa (restovaná)
2 kusy Cibule šalotka
20 g Tymián
1 kus Cuketa
2 špetky Sůl
2 špetky Pepř
40 g Citrónová šťáva čerstvá
10 ml Olej kokosový

Komentáře k receptu

Abyste mohli přidat komentáře, musíte se přihlásit. Pokud u nás ještě nemáte účet, zaregistrujte se


Další recepty


Chvilku strpení.
Už to pro vás vaříme.