Vepřová panenka s hruškami

Doba přípravy: 40 min. | Vytvořil:

Vepřová panenka s hruškami

Vepřová panenka s hruškami

Olivový olej si smícháme se solí , rozmarýnem a utřeným česnekem . Do vzniklé směsi si naložíme připravené maso nakrájené na plátky a necháme v chladničce odležet cca 2 hodiny . Pak maso zprudka orestujeme na rozpálené pánvi . Troubu si předehřejeme na 180 ° C a pak do ní v pekáčku vložíme maso spolu s na plátky nakrájenými hruškami , podlijeme trochou vody a pečeme cca 20 minut . Ozdobíme špenátovými lístky a jako přílohu můžeme zvolit celozrnnou rýži , těstoviny či brambory .

Ingredience - 2 porce

2 stroužky Česnek
10 ml Olej olivový extra panenský
240 g Vepřová panenka
200 g Hruška
100 g Špenát čerstvý
2 špetky Sůl
20 g Rozmarýn

Komentáře k receptu

Abyste mohli přidat komentáře, musíte se přihlásit. Pokud u nás ještě nemáte účet, zaregistrujte se


Další recepty


Chvilku strpení.
Už to pro vás vaříme.