Zeleninový boršč

Doba přípravy: 30 min. | Vytvořil:

Zeleninový boršč

Zeleninový boršč

Pokrájíme si zeleninu na menší kousky, uvaříme doměkka spolu s rajčatovým protlakem. Přidáme prolisovaný česnek, sůl a pepř a trochu provaříme. Ozdobíme každou porci bílým jogurtem a pažitkou.   

Ingredience - 2 porce

2 kusy Mrkev
100 g Celer
100 g Petržel kořen
2 stroužky Česnek
100 g Červená řepa
1 hrst Pažitka
2 špetky Sůl
2 špetky Pepř
4 sklenice Voda
50 g Jogurt selský 3,5 % tuku
50 g Rajčatový protlak

Komentáře k receptu

Abyste mohli přidat komentáře, musíte se přihlásit. Pokud u nás ještě nemáte účet, zaregistrujte se


Další recepty


Chvilku strpení.
Už to pro vás vaříme.