Ředkvičková polévka
Ingredience na 1 porci
| Olej olivový extra panenský | 2 ml | |
| Ředkvičky | 80 g | |
| Pórek | 0.5 kusy | |
| Sůl | 1 špetka | |
| Pepř | 1 špetka | |
| Zeleninový vývar | 100 ml | |
| Sýr Ricotta | 25 g |
Ředkvičky nakrájíme na jemná kolečka, jejich listy omyjeme a nakrájíme na menší kousky. Na pánvi restujeme kolečka pórku, po chvíli přidáme i kolečka ředkviček. Po 5 ti minutách zalijeme vývarem a povaříme po dobu 15 ti minut, poté přidáme listy ředkviček a polévku rozmixujeme dohladka a přidáme ricottu, osolíme a opepříme.
Nutriční hodnoty
Celková energetická hodnota 206.398 Kj
| Bílkoviny | 2.09 g |
| Sacharidy | 7.07 g |
| Tuky | 1.3 g |
| Nasycené mastné kyseliny (z tuků) | 0.6 g |
| Trans mastné kyseliny (z tuků) | 0.3 g |
| Vláknina | 3.03 g |
| Gi | 0.3 |
Alergeny
- Mléko a výrobky z něj
Graf nutričních hodnot





