Tuňák se žampiony
Warning: A non-numeric value encountered in /data/web/virtuals/248079/virtual/www/wp-content/themes/pestry-jidelnicek/single.php on line 149
Ingredience na 1 porci
| Cibule | 0.5 kusy | |
| Máslo | 5 g | |
| Žampiony čerstvé | 40 g | |
| Sůl | 1 špetka | |
| Pepř | 1 špetka | |
| Koření paprika mletá | 1 špetka | |
| Smetana na vaření 10% | 30 g | |
| Tuňák pečený | 100 g |
Tuňáka si nakrájíme na filetky, opepříme, osolíme. Cibuli osmahneme na pánvi, přidáme nakrájené žampiony. zasypeme trochou mleté papriky, zalijeme vodou a podusíme. Do zapékací mísy dáme tuňáka, zalijeme žampiony a smetanou a dáme zapéct do trouby předehřáté na 180°C po dobu 20ti minut.
Nutriční hodnoty
Celková energetická hodnota 240.77 Kj
| Bílkoviny | 1.3 g |
| Sacharidy | 9.07 g |
| Sacharidy z cukrů | 6.04 g |
| Tuky | 1.22 g |
| Nasycené mastné kyseliny (z tuků) | 0.57 g |
| Trans mastné kyseliny (z tuků) | 0.3 g |
| Vláknina | 3.01 g |
| Vápník | 37 g |
Alergeny
- Mléko a výrobky z něj
- Ryby a výrobky z nich
Graf nutričních hodnot





