Dušené kuře
Warning: A non-numeric value encountered in /data/web/virtuals/248079/virtual/www/wp-content/themes/pestry-jidelnicek/single.php on line 149
Ingredience na 1 porci
| Mrkev | 1 kus | |
| Petržel kořen | 100 g | |
| Brokolice | 40 g | |
| Kuřecí maso | 100 g | |
| Víno bílé ( 2 dcl) | 0.1 sklenice | |
| Květák | 40 g | |
| Pórek | 0.5 kusy | |
| Petržel nať | 10 g | |
| Bujón v kostce | 12 g | |
| Zeleninový vývar | 150 ml |
Smíchejte vývar, bujon, víno a přivedete k varu, vložíte kuřecí maso. Vaříte asi 20 minut. Zeleninu nakrájejte na malé kousky a přidejte do hrnce. Poté společně povařte do změknutí zeleniny.
Nutriční hodnoty
Celková energetická hodnota 1106.744 Kj
| Bílkoviny | 3.67 g |
| Sacharidy | 16.45 g |
| Sacharidy z cukrů | 0.05 g |
| Tuky | 0.75 g |
| Vláknina | 7.19 g |
| Gi | 0.3 |
Alergeny
Graf nutričních hodnot





