Jáhelný puding
Ingredience na 1 porci
| Med včelí (7 g) | 2 lžičky | |
| Datle sušené a vypeckované | 80 g | |
| Jáhly vařené | 100 g | |
| Skořice | 16 g | |
| Jogurt selský 3,5 % tuku | 150 g |
Uvařené jáhly necháme 10 minut odstát. Všechny ingredience včetně jáhel rozmixujeme dohladka. Navrch ozdobíme skořicí.
Nutriční hodnoty
Celková energetická hodnota 132.436 Kj
| Bílkoviny | 0.13 g |
| Sacharidy | 6.81 g |
| Sacharidy z cukrů | 0.68 g |
| Tuky | 0.64 g |
| Nasycené mastné kyseliny (z tuků) | 0.02 g |
| Vláknina | 0.36 g |
| Sodík | 0.06 g |
| Vápník | 1.02 g |
| Gi | 100 |
Alergeny
- Obiloviny obsahující lepek a výrobky z nich
- Mléko a výrobky z něj
Graf nutričních hodnot





