Jogurt s ovocem
Ingredience na 1 porci
| Jablko | 80 g | |
| Med včelí (7 g) | 1 lžička | |
| Hruška | 80 g | |
| Skořice | 1 g | |
| Jogurt selský 3,5 % tuku | 140 g |
Ovoce pokrájíme na kousky a smícháme s jogurtem, přidáme lžičku medu a špetku skořice.
Nutriční hodnoty
Celková energetická hodnota 120.092 Kj
| Bílkoviny | 0.1 g |
| Sacharidy | 6.81 g |
| Sacharidy z cukrů | 0.13 g |
| Tuky | 0.07 g |
| Nasycené mastné kyseliny (z tuků) | 0.02 g |
| Vláknina | 0.41 g |
| Sodík | 0.21 g |
| Vápník | 1.02 g |
| Gi | 176 |
Alergeny
- Mléko a výrobky z něj
Graf nutričních hodnot





