Kapr na paprice s jogurtem
Warning: A non-numeric value encountered in /data/web/virtuals/248079/virtual/www/wp-content/themes/pestry-jidelnicek/single.php on line 149
Ingredience na 1 porci
| Cibule | 1 kus | |
| Máslo | 5 g | |
| Sůl | 1 špetka | |
| Pepř | 1 špetka | |
| Rajčata | 2 kusy | |
| Koření paprika mletá | 2 špetky | |
| Jogurt selský 3,5 % tuku | 30 g | |
| Kapr dušený | 150 g |
Cibuli si nakrájíme na jemno a zpěníme jí na rozehřáté pánvi, zasypeme červenou paprikou a zalijeme horkou vodou. Přidáme osoleného kapra, rajčatový protlak a dusíme doměkka. Kapra vyndáme a do omáčky vmícháme jogurt a dochutíme. Na talíři kapra přelijeme omáčkou.
Nutriční hodnoty
Celková energetická hodnota 333.794 Kj
| Bílkoviny | 2.19 g |
| Sacharidy | 13.05 g |
| Sacharidy z cukrů | 6.04 g |
| Tuky | 1.46 g |
| Nasycené mastné kyseliny (z tuků) | 0.54 g |
| Trans mastné kyseliny (z tuků) | 0.3 g |
| Vláknina | 5 g |
| Vápník | 38 g |
| Gi | 35 |
Alergeny
- Mléko a výrobky z něj
- Ryby a výrobky z nich
Graf nutričních hodnot





