Králík s fenyklovým salátem
Ingredience na 1 porci
| Olej olivový | 2 ml | |
| Maso králičí | 150 g | |
| Sůl | 1 špetka | |
| Pepř | 1 špetka | |
| Fenykl | 150 g | |
| Citrónová šťáva čerstvá | 5 g |
Maso opečte na pánvi. Dochutit lze bylinkami, česnekem, kořením, a to bez problému i samotným fenyklem.
Postup na fenykl salát je jednoduchý: Fenykl nakrájejte na jemné plátky, pokapejte citronovou šťávou, osolte, přidejte olej. Zamíchejte a dejte uležet do lednice. Maso podávejte se salátem a brambory. Případně je možné připravit samotný fenykl salát, a to bez využití masa.
Nutriční hodnoty
Celková energetická hodnota 44.948 Kj
| Bílkoviny | 0.24 g |
| Sacharidy | 0.03 g |
| Tuky | 1.02 g |
| Nasycené mastné kyseliny (z tuků) | 0.88 g |
Alergeny
Graf nutričních hodnot





