Ovocné Taccos s čokoládovou příchutí

Ingredience na 1 porci:

Med včelí (7 g)2 lžičky
Kiwi20 g
Jahody zahradní20 g
Sůl1 špetka
Voda0.5 sklenice
Holandské kakao6 g
Kypřící prášek do pečiva1 g
Olej kokosový11 ml
Mouka špaldová90 g

V hluboké misce smícháme mouku, kakao, sůl, prášek do pečiva(1/4 čajové lžičky) a pořádně promícháme. Pak přidáme med, kokosový olej, vodu (vodu přiléváme po troškách, aby se těsto nestalo zbytečně řídké, musí držet pohromadě a nesmí lepit) . Z těsta si uděláme 2 kulky a rozválíme. Kuchyňskou linku nemusíme ani pomoučit, s těstem se velice dobře pracuje. Těsto rozválíme do tvaru tortilly a na sucho opečeme na pánvi (z každí strany jen pár sekund). Do středu placky poklademe ovoce. Navrch pokapeme citronovou šťávou.  

© COPYRIGHT 2020 pestrý jídelníček. ALL RIGHTS RESERVED.